Σελίδες

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Προτάσεις - Παρατηρήσεις

Η Καμάρα



Προς
Τον Δήμαρχο Δήμου Παμβώτιδας
Κύριε Δήμαρχε,


Όπως θα πρέπει ασφαλώς να γνωρίζετε,στους Λογγάδες υπάρχει ακόμη ένα Αξιόλογο μνημείο " Η ΚΑΜΑΡΑ " .
Με την παρέμβαση της Αρχαιολογικής υπηρεσίας,αναστηλώθηκε και έγιναν οι απαραίτητες εργασίες και παρεμβάσεις για την διατήρηση του ανωτέρω Μνημείου,το οποίο είναι θαυμάσια απο Αρχιτεκτονικής πλευράς και ωφέλιμο για την προσπέλαση πεζών από την πλευρά του νεκροταφείου προς τον λόφο του Προφήτη Ηλία.

Δυστυχώς , εν αγνοία τους για τον κίνδυνο που διατρέχουν,πολλοί οδηγοί Βαρέων οχημάτων περνούν πάνω από την ΚΑΜΑΡΑ,μη γνωρίζοντες την ανθεκτηκότητα της,με αποτέλεσμα να διατρέχουν και οι ίδιοι κίνδυνο ,αλλά και το μνημείο να υποστεί κατάρρευση και ολοκληρωτική καταστροφή .
Σας παρακαλώ να μεριμνήσετε για την Προστασία του Μνημείου,με κατάλληλες Σημάνσεις και πληροφορίες σχετικά με την ανθεκτικότητα της ΚΑΜΑΡΑΣ .
Επιπλέον θα πρέπει να καθαριστεί ο χώρος από τα πάσης φύσεως σκουπίδια και αντικείμενα που είναι συσσωρευμένα κάτω από την ΚΑΜΑΡΑ,να καθαριστεί ο χώρος από τα κλαδιά που καλύπτουν το Μνημείο και να δημιουργήσετε ένα μικρό μονοπάτι ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο χώρο και γενικά να αξιοποιήσετε Τουριστικά το Μνημείο.

Με εκτίμηση και αναμένω .....
Νίκος Κ.Παπαχρήστος

====================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου